donderdag 28 oktober 2021

De 'salon'

 

Beste lezer, 


Ik heb geen stoelen voorzien van een draaiplateau maar 2 draaistoelen via Marktplaats gekocht welke later samen met het 2 zits-bankje zijn bekleed door Koemans Gouda met een mooie stof welke qua kleur perfect past bij de rest van het interieur.

Het bankje hebben we bewust langs de wand gebouwd omdat dit ook weer meer ruimte geeft en onder de bank zitten 2 lades en onder die 2 lades zit nog een uitschuifbare vloer met ingebouwde lade.

ik wilde mogelijkheid hebben om onderweg zo mogelijk een hazeslaapje te doen dus de zithoogte van de bank is gelijk aan de voorstoelen en als je die stoel omdraait ontstaat er een klein bedje maar genoeg om even je ogen dicht te doen maar daardoor zou je als je op het bankje zit met de benen bengelen en dat zit nooit lekker, nu schuif je de vloer een stukje verder uit en je zit helemaal prima, de reden dat ik dat stukje vloer schuifbaar heb gemaakt is dat het wellicht een struikelblok kon zijn dus nu is de vloer vrij van opstakels!

De tafel is groot maar kan nergens tegenaan botsen en kan via de slimme tafelpoot alle kanten op.

De poot is volgens mij bedacht voor (zeil)boten en heb ik in Engeland (net voor de Brexit...) besteld.

Hij was wel te bestellen in Nederland maar lang wachten en 3 keer de prijs dus tja... 

Op de hele vloer van de buscamper ligt een stevige vinyl vloer van de Kwantum en deze loopt onder alle opbouw door.

Ook heb ik een spiegel gemaakt en die dekt de techniek van de koelkast ook gelijk af daarbij heb ik de spiegel draaibaar gemaakt want mijn meisje is wat korter dan ik dus al is de spiegel klein je draait hem nu naar je toe.




Er is gelijk op het bankje een mooie plek voor de stoelkussens van de tuinstoelen en de raambedekking voor de cabine s'nachts.
                         





De tafel kun je heel makkelijk alle kanten opdraaien en op hoogte zetten.















                            






















Start accu sneller ontkoppelen

 Ha lezer , er viel toch nog iets te doen aan de buscamper en wel ervoor zorgen dat de startaccu geheel afgekoppeld wordt zodat hij in de st...