donderdag 21 oktober 2021

toilet

 Ha beste lezer,

Wij kamperen normaliter op campings dus wilden we het toiletgebruik zo simpel mogelijk houden en als het mogelijk is alleen voor de kleine boodschap onderweg op reis of s'nachts want je weet, s'avonds paar biertjes......

Ergo, géén joekel van een wc ruimte in de bus met ook nog een wastafeltje er in gepropt want dat was onze wens natuurlijk, zo ruim mogelijk bouwen.

Er zit een zware set ladegeleiders onder welke 130kg kan dragen dus als je dit ook stevig monteert kun je er gewoon op zitten want jaja, ook de mannen in ons gezin moesten met 2 vrouwen in huis leren zittend plassen!

Verder dus niet te ingewikkeld eigenlijk, hij heeft (anders dan in het begin het plan was) zijn plaats gevonden in de 'salon' omdat bij het reizen in het buitenland de motorscooter achterin staat en de Porta Potti nu onderweg ook bruikbaar is en ik heb een kleine 12volt ventilator in de bodem van de toiletruimte gemaakt die mocht het zo zijn eventuele geurtjes via de vloer van de bus naar buiten zuigt.

Het deurtje bleek wat ongelukkig te zitten bij de benen dus dat heb zo gemaakt dat hij er af geschoven kan worden en daarmee was dat deel van de buscamper klaar.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Start accu sneller ontkoppelen

 Ha lezer , er viel toch nog iets te doen aan de buscamper en wel ervoor zorgen dat de startaccu geheel afgekoppeld wordt zodat hij in de st...